0346 - 72 84 00

Uw vloerspecialist in de regio Woerden

Parketvloer Woerden

Kiest u voor een parketvloer, dan bestaan er twee opties: massief- of lamelparket. Massief is een vloerdeel gevormd uit één stuk hout. Dit is een dikkere houtsoort, welke geschikt is om vaker op te schuren. Anderzijds is dit type vloer gevoelig voor inkrimpen of uitzetten. Een lamelparket vloer bestaat uit drie lagen; een top-, midden- en onderlaag. Deze vloer zal minder snel inkrimpen of uitzetten. Voor beide vloertypen is echter wat te zeggen. We zullen daarom een nadere toelichting geven op beide typen parketvloer.

Massief parket

Massief parket kan zwevend of gelijmd gelegd worden, vaak wordt gekozen voor een combinatie van lijmen en verspijkeren. Net als andere houten vloersoorten heeft massief parket een lange levensduur. Dit komt doordat het een dikke plank is die, indien gewenst, meermaals geschuurd kan worden. Ook forse beschadigingen kunnen effectief hersteld worden. Massieve parket vloeren zijn dus geschikt voor intensief gebruik, zowel particulier als commercieel. Ook is het in veel variaties verkrijgbaar.

Lamelparket

Lamelparket is een parketsoort die u, wanneer u dit zou willen, zelf kunt leggen middels een kliksysteem. Het is zelfs zo bewerkt dat het ook voor vloerverwarming geschikt is; de werking van deze vloer is namelijk minimaal. Ook lamelparket heeft een lange levensduur en is zowel zwevend als verlijmd te leggen. Lamelparket is overigens relatief voordelig in aanschaf én duurzaam. Desgewenst kunt u de vloer meerdere keren verplaatsen.

Parketvloer leggen? Neem contact op!

Of u nu een massieve parketvloer of lamelparket door onze parketspecialist wilt laten leggen, wij staan voor u klaar. U kunt direct een afspraak maken door te bellen naar 0346 - 72 84 00 of meer informatie aanvragen via ons offerteformulier.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak!

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0346 - 72 84 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Woerden, Utrecht, Almere, Lelystad en omgeving.

Diensten

  • Onderhoud vloeren
  • Vloer lakken
  • Vloer oliën
  • Vloer renovatie
  • Vloer schuren
  • Vloer afwerking
  • Hoofdvestiging