0346 - 72 84 00

Uw vloerspecialist in de regio Woerden

Vloer lakken Woerden

Een houten vloer zorgt voor een natuurlijke look in elke ruimte van uw woning. Hout is duurzaam materiaal en het geeft een fraaie dimensie aan de ruimte. Door te kiezen voor een bepaald legpatroon kunt u tevens de optische ruimte in een woning vergroten. Hoewel de vloer stijlvol en relatief duurzaam is, kan een beschadiging of slijtage spelbreker zijn. In zo’n geval dient u over te gaan op vloeronderhoud en ten einde de vloer lakken. Voordeel is dat hierbij de vloer weer in authentieke staat wordt hersteld en eventuele beschadigingen niet meer zichtbaar zijn. De vloer lakken kunt u in Woerden door ons laten doen. Hoe gaat dit in zijn werk?

Vloer lakken na schuren

Bij vloer lakken wordt direct op de toplaag een nieuwe laag aangebracht. De lak bepaalt niet alleen de uitstraling van de vloer, maar vormt ook een beschermlaag tegen allerlei factoren die uw vloer kunnen vernielen; kruipende kinderen, huisdieren en schuivende stoelen vragen veel van uw vloer. Een goede beschermlaag is daarom geen overbodige luxe. Een houten vloer met lak als toplaag is tevens onderhoudsvriendelijk. Af en toe dweilen en stofzuigen is genoeg om de laklaag jaren mee te laten gaan. Mocht slijtage hardnekkig worden of doen er zich deukjes voor, dan is het zaak om de toplaag van de vloer op te schuren en deze af te werken met een nieuwe laklaag. Zo herstelt u de vloer en brengt deze weer in topconditie.

Lak is niet alleen als beschermlaag een uitstekend product. Zoals we al zeiden is er met lak veel meer mogelijk, zoals het bepalen van de sfeer in huis. Lak is uitermate geschikt om te gebruiken over diverse vloeren en kent unieke tinten. Heeft u momenteel een lichte tint, maar bent u omwille van de sfeer of omgeving op zoek naar een donkere tint? Dan is dat middels vloer lakken uitstekend mogelijk. Door het gebruik van een bepaalde lak kan uw vloer gemakkelijk vele tinten lichter of donkerder gemaakt worden. De kleur van de vloer kan de lichtintensiteit en het ruimtegevoel van een kamer drastisch veranderen. Tot slot maakt u de vloer middels een laklaag optisch ruimtelijker en dat is natuurlijk extra prettig.

Vloer lakken en stijlvol afwerken

Woont u in Woerden of omgeving en wilt u de houten vloer lakken en afwerken? Dan helpen we u graag bij het realiseren van uw gewenste keuze! Neem vrijblijvend contact met ons op via bono_servicenumber] voor meer informatie of maak direct een afspraak.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak!

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0346 - 72 84 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Woerden, Utrecht, Almere, Lelystad en omgeving.

Diensten

  • Onderhoud vloeren
  • Vloer lakken
  • Vloer oliën
  • Vloer renovatie
  • Vloer schuren
  • Vloer afwerking
  • Hoofdvestiging