0346 - 72 84 00

Uw vloerspecialist in de regio Woerden

Nieuwe vloer leggen in Woerden

Op de foto’s ziet een nieuwe vloer er natuurlijk altijd prachtig uit. Maar aan een vloer leggen gaat bijzonder veel werk vooraf. Je moet bijvoorbeeld rekening houden met de eigenschappen van uw gekozen materiaal, en je moet ervoor zorgen dat uw ondergrond goed aansluit op de nieuwe vloer. Een droge en egale vloer is noodzakelijk bij het aanleggen, evenals een geluidsreducerende onderlaag. Dit laatste is in appartementencomplexen zelfs verplicht.

Het aanleggen van een nieuwe vloer vereist daarmee een nauwkeurige aanpak. Benkemper Parket specialiseert zich al jaren in alle aspecten van het vloerenvak, en we delen deze kennis graag. Welk type vloer u ook kiest, bij ons bent u aan het juiste adres.

Uw vloerspecialist in Woerden

Voordat we beginnen met het aanleggen van een nieuwe vloer gaan we graag met u in gesprek. We moeten uw voorkeuren en wensen immers matchen met de materiaaleigenschappen van de beschikbare vloeren en de situatie in uw woning. Twijfelt u dus over de aanleg van een nieuwe vloer? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De vakmannen van Benkemper Parket staan altijd open voor een goed gesprek.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak!

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0346 - 72 84 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Woerden, Utrecht, Almere, Lelystad en omgeving.

Diensten

  • Onderhoud vloeren
  • Vloer lakken
  • Vloer oliën
  • Vloer renovatie
  • Vloer schuren
  • Vloer afwerking
  • Hoofdvestiging