0346 - 72 84 00

Uw vloerspecialist in de regio Woerden

Vloeronderhoud Woerden

De vloer vormt een essentieel onderdeel van ons interieur. Het bepaalt de sfeer in huis, maar moet natuurlijk ook bestand zijn tegen regulier gebruik. Afhankelijk van het type vloer moet deze eens in de zoveel tijd worden onderhouden. Met vloeronderhoud bedoelen we in principe altijd het opschuren en afwerken van een vloer, zodat deze weer de authentieke uitstraling verkrijgt. Hoe ziet vloeronderhoud eruit en is uw vloer inmiddels toe aan vloeronderhoud?

Vloeronderhoud voor ieder type vloer

Vloeren zijn er in diverse varianten en uitvoeringen. Elk type vloer heeft een eigen karakter en structuur. De meeste vloeren gaan een leven lang mee en door goed onderhoud kunt u de maximale levensduur uit uw vloer benutten. Bij de keuze voor een specifieke vloer is het belangrijk om te kijken naar duurzame eigenschappen, de kwaliteit en de hoeveelheid onderhoud die vereist is. Door zorgvuldig en periodiek vloeronderhoud kunt u tot enkele tientallen jaren langer genieten van dezelfde vloer. Bij grootschalig onderhoud, bijvoorbeeld voor schadeherstel of het wegwerken van grove slijtage, kunt u bij ons vertrouwen op de hoogwaardige service. Wij herstellen uw stenen, linoleum of houten vloer in een handomdraai. Bij een houten vloer heeft u daarnaast de mogelijkheid om te kiezen voor één van volgende afwerkingen:

  • Vloer lakken
  • Vloer oliën

Uiteraard met de juiste bewerking zodat uw vloer nóg langer meegaat. Voor vakkundig vloeronderhoud in Woerden bent u bij ons op de juiste plek.

Vloeronderhoud specialist

Wanneer vloeronderhoud vereist is, dat is voor veel mensen lastig inschatten. Slijtage is een proces dat zich langzaam zal opbouwen, maar goed onderhoud kan er wel voor zorgen dat de vloer weer in authentieke staat wordt hersteld. Eveneens willen we adviseren om op plekken waar u veelvuldig een beroep doet op de vloer, zoals bij de eettafel of zithoek, viltjes onder de meubelen te gebruiken. Zo voorkomt u opbouwende slijtage of schade op specifieke plekken en blijft de vloer een mooi geheel. Mocht u desondanks onderhoud van de vloer nodig hebben, dan kunnen wij u uiteraard verder helpen. Wist u dat er qua afwerking nog diverse unieke mogelijkheden zijn, welke zorgen voor een geheel nieuwe sfeer in huis?

Vloeronderhoud nodig? Neem dan contact op!

Een onderhoudsbeurt duurt niet lang en zorgt ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Klein onderhoud aan de vloer kunt u zelf uitvoeren. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het schuren, lakken of oliën van de houten vloer in Woerden. Wij zorgen voor een vakkundige en stijlvolle vloerafwerking die voldoet aan uw wensen. Duurzaamheid is de centrale factor bij het behandelen van uw vloer; wij laten u genieten van een stijlvolle vloer met uitstraling!

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak!

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0346 - 72 84 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Woerden, Utrecht, Almere, Lelystad en omgeving.

Diensten

  • Onderhoud vloeren
  • Vloer lakken
  • Vloer oliën
  • Vloer renovatie
  • Vloer schuren
  • Vloer afwerking
  • Hoofdvestiging