0346 - 72 84 00

Uw vloerspecialist in de regio Woerden

Laminaat vloer leggen

In de regel kun je het leggen van een laminaat vloer het beste door een ervaren klusman laten doen. Op die manier bespaar je jezelf later problemen, en je hoeft er geen hele dag voor uit te trekken. In Woerden is Benkemper Parket u altijd van dienst. Aarzel niet om contact op te nemen. Als je wel graag een poging wilt wagen, kun je hieronder wat handige tips vinden.

Laminaat vloer leggen in Woerden

Laminaat is een ‘’levend’’ materiaal. Dat betekent dat het bij warmte en kou in zal krimpen en uit zal zetten. Voordat je begint met een laminaat vloer leggen kun je het laminaat dan ook het beste 48 uur van tevoren binnenhalen. Op die manier kan het laminaat rustig acclimatiseren en zal je later geen last krijgen van eventuele vormveranderingen.

Houd er ook rekening mee dat de vloer droog en gelijkmatig moet zijn. Vooral bij oude woningen kan optrekkend vocht voor problemen zorgen. Het laminaat kan bijvoorbeeld beschadigd raken. Je kunt dit doorgaans voorkomen met een tussenlaag van spaanplaat of een stevig folie. Hierdoor kan vocht niet doordringen en blijft je laminaat vochtschade bespaard. In ernstige gevallen kun je ook je vloer laten impregneren.

In Woerden kun je altijd contact opnemen met Benkemper Parket. Wij staan voor u klaar, waar het laminaat leggen betreft.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak!

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0346 - 72 84 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Woerden, Utrecht, Almere, Lelystad en omgeving.

Diensten

  • Onderhoud vloeren
  • Vloer lakken
  • Vloer oliën
  • Vloer renovatie
  • Vloer schuren
  • Vloer afwerking
  • Hoofdvestiging