0346 - 72 84 00

Uw vloerspecialist in de regio Woerden

Grenen vloer

Wanneer een vakman het heeft over een grenen vloer, bedoelt hij een houten vloer gemaakt van grove den. In de regel betreft dit een Franse grenen vloer, een betaalbare houtsoort die je in meerdere uitvoeringen kunt krijgen. Het wordt bijvoorbeeld vaak geleverd als blanke grenen vloerdelen, waarvan u vervolgens zelf de afwerking kunt bepalen. Over die afwerkingsmogelijkheden kun je hier meer lezen. Wij hebben in de regio Woerden veel ervaring met deze houtsoort.

Grenen vloer leggen

Er zijn wel bepaalde zaken waar je rekening mee moet houden bij het aanleggen van een grenen vloer. Ten eerste is naaldhout geen hardhout. Gebruikssporen zoals krassen en deuken zal je dus relatief snel in de vloer terugzien. Dat geeft hem overigens ook zijn natuurlijke charme en met een donkere lakolie blijft de kwaliteit lang van een hoog niveau. Hebt u toch nog twijfels? Wij staan u graag te woord. Wij helpen u bij iedere stap, van de kleurafwerking tot het leggen van de grenen vloer. Benieuwd? Vul ons offerteformulier in of maak direct een afspraak door te bellen naar 0346 - 72 84 00.

 
 

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag of wilt u advies? Bekijk voor u contact opneemt eens op onze uitgebreide pagina met veelgestelde vragen.

Maak een afspraak!

Onze vloerspecialisten zijn u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 0346 - 72 84 00.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Werkgebied

Woerden, Utrecht, Almere, Lelystad en omgeving.

Diensten

  • Onderhoud vloeren
  • Vloer lakken
  • Vloer oliën
  • Vloer renovatie
  • Vloer schuren
  • Vloer afwerking
  • Hoofdvestiging